Om oss


Vi i Kristiansen Forsikring har valgt å tilby forsikringsløsninger fra Nemi. Med 30 års erfaring i det Norske forsikringsmarkedet for private, bedrifter, sameier og borettslag er vi sikre på at vi kan bidra med god rådgivning, riktig forsikring og til riktig pris.

Kristiansen Forsikring

Rådgivning eller selvbetjening på nett?

For oss er det viktig å skape en kundereise som er positiv og oppleves som en merverdi for deg som kunde. Her får du en fast rådgiver som lærer deg å kjenne.

Vi har etter mange års erfaring gjennom digitaliseringens tidsalder konkludert med at verden beveger seg i en retning som ikke er til å stoppe (på godt og vondt). Vi må erkjenne at den teknologiske utviklingen har brakt en hel verden til vår pc, alt er nærmere og enklere tilgjengelig enn for noen få år siden. Det er på de aller fleste punkter bra for oss forbrukere. Men, hva med vårt behov for å kunne snakke med en fagperson som kan informere og gi gode råd.

Alle de største forsikringsselskap og banker krever i dag at du logger deg inn på deres selvbetjeningsløsninger. Du blir gjort ansvarlig for valgene du foretar og forsikringsselskapet frasier seg ansvaret hvis du har klikket feil, valgt gal dekning, utelatt noe som er viktig.

Det å benytte våre tjenester gir ikke en høyere pris på dine forsikringer, Nemi betaler oss en andel av forsikringens pris, også kalt provisjon. Dette kan ansees som den kostnaden Nemi sparer ved at vi er din forsikringsrådgiver, fremfor et kundesenter hvor ingen kjenner kunden eller en kundeportal hvor du gjør jobben selv.

Vår erfaring

Vår erfaring

Privatkunder og deres familier er grunnpilaren i vår forsikringsportefølje. Vi har fulgt nye generasjoner og barnas vei ut av familiehjemmet, de har studert i inn- eller utlandet, stiftet egen familie og fått sine første jobber, hjem, bil og barn. En svært hyggelig og takknemlig del av vårt yrke som rådgivere som får tillit og gir trygghet for menneskene og verdiene deres.

Mange av våre kunder er også næringsdrivende, de har egne bedrifter som vi forsikrer. Bedriftene har ulike behov i forhold til bransjen de arbeider i, og med skreddersydd rådgivning blir det ingen ubehagelige overraskelser ved skadetilfeller. Bedriftene har ansatte med behov for den samme rådgivningen eieren selv fikk og slik skapes en liten forsikringsverden, det som for oss gjør det hyggelig å gå på jobben… Vi formidler ikke en unødvendig vare, vi formidler trygghet!

Vi har samarbeid med større frittstående Eiendomsforvaltere / Forretningsførere og tilbyr trygge forsikringsløsninger for Sameier og Borettslag, gir skadeforebyggende rådgivning og forsikringskunnskap til nye og gamle styreremedlemmer. Vi vet at utskifting av styret i et boligselskap kan være utfordrende. Forsikring i Nemi skal tilby boligselskapet trygghet, snakk med oss!

For at vi skal kunne tilby våre kunder den beste pris og betingelser er det viktige at kundens skadehistorikk er innenfor det normale. Det er selvsagt naturlig at man har en skade, det er jo tross alt derfor vi forsikrer oss, men for at vi skal kunne gi kundene gode priser over tid er vi avhengig av en sunn kundeportefølje i Nemi.

TA KONTAKT

Beskytt deg selv
og din families fremtid


For oss er det viktig å skape en kundereise som er positiv og oppleves
som en merverdi for deg som kunde. Her får du en fast rådgiver som lærer deg å kjenne.


KONTAKT OSS